Hersteltraject

Heb je naar aanleiding van wat je op de site gelezen hebt vragen gekregen? Twijfel je of je misschien een geboortetrauma hebt of wil je een  herstelgesprek aanvragen?
Dat kan. Ik wil een stukje naast je lopen in dit deel van je levensreis terwijl jij zélf herstelt!

Je kunt me bellen of appen op 06-83213092 maar je mag ook een mailtje sturen naar oogstnieuwleven@gmail.com. Dan vertel ik je graag meer over geboortetrauma’s en het herstel daarvan. We kunnen een intakegesprek plannen. Dat is helemaal vrijblijvend en er zijn geen kosten aan verbonden. Daarna besluit je zelf of een herstelgesprek bij je past.

Hersteltraject
Het herstelgesprek zelf duurt anderhalf tot twee uur. Dat kan bij mij in Wapenveld, bij jou thuis of online. De keus is aan jou.
Na het herstelgesprek geef ik je advies over hoe je zelf thuis verder kunt werken aan je herstel.
Na ongeveer twee weken neem ik contact met je op voor een eerste evaluatie en na nog eens twee weken volgt een tweede evaluatie. Daarbij bekijken we samen je herstel om af te sluiten met een derde evaluatie. 

Blijkt na de evaluatie dat een tweede herstelgesprek nodig is dan kan dat. Er volgen daarna opnieuw twee of drie evaluaties.

Kosten                 
Voor het eerste hersteltraject vraag ik €300,- (btw vrij). Voor een eventueel tweede traject is dat €150,- (btw vrij). Helaas worden deze kosten op dit moment nog niet standaard vergoed vanuit de zorgverzekering. Soms dekt een aanvullende verzekering de kosten vanuit een vrij te besteden budget (begeleiding rondom zwangerschap). In sommige gevallen is een werkgever bereid bij te dragen aan de kosten in verband met persoonlijkheidsontwikkeling of coaching. Wanneer deze kosten een belemmering vormen om het hersteltraject aan te gaan hoor ik dat graag van je. We kijken dan samen naar mogelijkheden om toch de therapie te kunnen volgen, want die zijn er! Ik vind het belangrijk dat iedere vrouw die dat wil van deze therapie kan profiteren.