Herstellen

Het goede nieuws is dat het moederprogramma hersteld kan worden! Dat zelfherstellend vermogen zit al in je. De hersteltherapie helpt je dat zelfherstellend vermogen aan te zetten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat 95% van de moeders herstelt door deze therapie (Bron: Brun Kuipers MScRN, Zobevalik.nl). Het is een zachte, moedervriendelijke benadering waarbij jij als moeder zelf bepaalt wat je wil bespreken en wat je graag anders had gezien tijdens je zwangerschap of bevalling.

Het aanzetten van je zelfherstellend vermogen gebeurt tijdens een herstelgesprek. Dit brengt gunstige veranderingen teweeg in de hersenfuncties. Daardoor ontstaan in je hersenen functionele verbindingen; nuttige weggetjes tussen je hersenhelften. Hierdoor neemt je stress af en kun je psychisch en lichamelijk herstellen. 

Je wordt als het ware ‘aan’ gezet en van daaruit kunnen je natuurlijke capaciteiten herstellen. En hierdoor zullen je klachten dan afnemen en verdwijnen. Op de pagina ‘hersteltraject’ lees je meer over dit traject en hoe je een afspraak kunt maken.