Home

Moeder worden

 Wat een feest: een kindje geboren!
 ‘Je moet er wel van genieten hoor!’, zeggen allerlei mensen om je heen. En dat doe je ook wel, maar….. Of eigenlijk geniet je helemaal niet; en daar voel je je heel naar en schuldig over. Je vraagt je af hoe dat kan en wat er met je aan de hand is.

Of: je bent al heel lang moeder, maar eigenlijk voel je je al vanaf het begin van je moederschap niet meer jezelf. 

 

Moederprogramma

Als moeders hebben wij allemaal een soort moederprogramma in onze hersenen gekregen voor elk kindje dat we in onze buik dragen. Helaas kan het door allerlei oorzaken tijdens of na de zwangerschap of geboorte gebeuren dat dit moederprogramma niet goed afdraait. Hierdoor kan je als moeder een geboortetrauma oplopen waardoor die roze wolk na de geboorte van je kind helemaal geen roze wolk is. Je ontwikkelt allerlei klachten waardoor je niet lekker in je vel zit. Hierover lees je meer op de pagina ‘Geboortetrauma’.

Moeder café Wapenveld

Ben jij een (jonge) moeder die graag andere moeders wil ontmoeten en contact wil leggen? Loop je rond met vragen als: doe ik het wel goed? Is het normaal hoe ik me voel? 

Dan ben je van harte welkom op woensdagochtend eens in de twee weken in het pand van ‘Om de hoek bij Nicole’ , Klapperdijk 24 in Wapenveld. Het moeder café is van 9.30 tot 11.30. Neem gerust je baby en/of peuter mee. Vanwege familieomstandigheden is er in mei helaas geen moeder cafe. De eerstvolgende datums zijn: 5 juni, 19 juni en 3 juli.

Heb je een vraag? Bel of app me gerust, mijn gegevens staan onderaan de site.