Training

Worstel je met kwaliteitsdocumenten, opvoedplannen of andere regelzaken rond het leiden van een gezinshuis? Met praktische en op maat gemaakte trainingen werken we samen aan de dingen waar je in vastloopt.

Als trainer kan ik dankzij mijn onderwijservaring zaken goed uitleggen en door verschillende werkvormen te gebruiken kan ik het geleerde goed in de praktijk brengen. Hierdoor zijn trainingen niet saai en wil je graag met het geleerde aan de slag. Ik kan je helpen bij je kwaliteitsdocumenten voor je organisatie en ben gespecialiseerd in gezinshuizen om je basis op orde te krijgen.

In het najaar van 2018 heb ik het diploma Train de Trainer behaald. Voor gezinshuizen is de training “Kwaliteit in korte tijd” beschikbaar.

Training: "Kwaliteit in korte tijd"

Een korte training voor gezinshuisouders
Kwaliteit is belangrijk! En dat weten gezinshuisouders. Goede zorg voor de kinderen die bij je wonen is belangrijk. Maar hoe laat je zien dat je goede zorg biedt? En hoe krijg je dat allemaal geregeld in je drukke werk van elke dag?

Daarvoor is de training “Kwaliteit in korte tijd”. In een korte periode  kom je met andere gezinshuisouders drie ochtenden bij elkaar  en maken we samen de protocollen en documenten die we nodig hebben om je basis op orde te hebben. Ook is het mogelijk dit individueel te doen op afspraak.

Wil je meer weten? Neem dan contact op via het contactformulier.